WhatsappEmail
BMW M3BMW M3BMW M3BMW M3
Beschikbaar

BMW M3xDrive Competition Automaat

€ 180.035,00

NL5932382
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2314 per maand
BMW M3 xDrive Competition Automaat
€ 180.035,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 5KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto's zich onderscheiden. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. Een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen samen voor een snelle en comfortabele rijervaring. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Prettig zitten maakt elke rit ontspannen dankzij de comfortstoelen. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Als de 'r' in de maand zit, komt zo'n verwarmd stuurwiel als geroepen! Helder, ver reikend licht, 10 keer sterker dan conventionele verlichting: de laserlight koplampen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel en donker getint glas achter.

U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! Bij een sublieme rijervaring hoort superieur geluid: het Harman/Kardon audiosysteem levert de volmaakte soundtrack. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Klinkt dit bekend? Met een volle boodschappentas bij uw auto aankomen en dan onderin op zoek moeten naar de sleutel. Hoeft niet bij deze BMW M3 dankzij de keyless entry. Natuurlijk behoren Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst, parkeerassistent en automatisch dimmende binnenspiegel ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron