WhatsappEmail
BMW M3BMW M3BMW M3BMW M3
Beschikbaar

BMW M3xDrive Competition Automaat

€ 168.617,00

NL7474010
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2169 per maand
BMW M3 xDrive Competition Automaat
€ 168.617,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De BMW M3 is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 15 kilometer heeft gereden sinds 2024. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Basisuitvoering? Niks daarvan! Deze komt met lederen interieur, een elektrisch bediende glazen panorama dak en een elektrisch bedienbare achterklep. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Al is het nog zo fris, koude handen zijn verleden tijd door het verwarmd stuurwiel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen.

U wordt geïntroduceerd tot de digitale wereld van mobiliteit waarop alles wat u wenst wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Simpelweg met een app op uw smartphone controleert u op afstand de status van de auto en bedient u diverse functies. Ook op geluidskwaliteit is niet beknibbeld. Het Harman/Kardon audiosysteem levert topprestaties. Ook Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, DAB ontvangst en regensensor horen tot de voorzieningen op deze auto.

De BMW M3 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u