WhatsappEmail
BMW M3BMW M3BMW M3BMW M3
Beschikbaar

BMW M3Touring Competition xDrive Automaat

€ 123.950,00

NLT-073-VB
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1596 per maand
BMW M3 Touring Competition xDrive Automaat
€ 123.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 13381KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dankzij hoogwaardige techniek en verschillende veiligheidssystemen, biedt deze BMW M3 u optimale veiligheid en comfort tijdens iedere rit. De auto is van het bouwjaar 2023 en is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze BMW M3 voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. De comfortstoelen van deze BMW M3 staan bekend om zijn goede zithouding. Zo'n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. De laserlight koplampen zijn zo ingeregeld dat u maximaal zicht heeft zonder tegenliggers te hinderen. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel en donker getint glas achter.

Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. Dankzij het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van sublieme geluidstechnologie. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. De centrale ontgrendeling gebeurt automatisch dankzij de keyless entry. U bent in deze BMW ook voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst, parkeerassistent en automatisch dimmende binnenspiegel.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. U bent mede dankzij voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

Stevig, robuust en vooruitstrevend in kwaliteit en prestaties. Dat is in een paar woorden de onverwoestbare reputatie van Duitse automerken. En terecht, ook in dit geval. De auto is van het bouwjaar 2023 en is van de eerste eigenaar. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Het lederen interieur zorgt voor een klasse uitstraling. Deze BMW M3 heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. Altijd een goede zitpositie bij iedere snelheid, dankzij de sportstoelen. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Als het buiten koud wordt, voelt zo'n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. De laserlight koplampen zijn zo ingeregeld dat u maximaal zicht heeft zonder tegenliggers te hinderen. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Deze auto is voorzien van een digitaal dashboard waarmee u de cockpit-interface kunt personaliseren. De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! Dankzij het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van sublieme geluidstechnologie. Aan boord van deze BMW M3 is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. De uitrusting van deze BMW is met dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, DAB ontvangst, parkeersensoren achter en regensensor behoorlijk compleet.

Zoals u mag verwachten van deze BMW M3 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Maak een afspraak en kom deze sportwagen van dichtbij bekijken. De sleutels liggen klaar!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u