WhatsappEmail
BMW M4BMW M4BMW M4BMW M4
Beschikbaar

BMW M4Competition MxDrive Automaat

€ 176.981,00

NL5946219
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2276 per maand
BMW M4 Competition MxDrive Automaat
€ 176.981,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze BMW M4. Deze gloednieuwe auto is per direct uit onze voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Altijd al een voorkeur voor een lederen interieur gehad? Deze BMW M4 heeft het! Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Wind, sneeuw, hagel, regen... allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. Ook LED koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten horen tot de voorzieningen op deze auto.

Wat ook opvalt, is de strakke en overzichtelijke informatie die het digitale dashboard levert. Ongelukken of parkeerschade? Dat gebeurt u niet meer, met de achteruitrijcamera. In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Connected Services zorgen ervoor dat de belangrijkste functies en data van de auto altijd en overal te checken zijn. Gewoon via de app op de smartphone. Muziek luisteren wordt genieten met het high performance audiosysteem. Deze auto is voorzien van full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. De head-up display projecteert alle gewenste dashboardinformatie op de juiste hoogte in de voorruit. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Ook helpen het voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u