WhatsappEmail
BMW M4BMW M4BMW M4BMW M4
Beschikbaar

BMW M4Cabrio Competition Automaat

€ 74.950,00

NLJ-374-GL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €972 per maand
BMW M4 Cabrio Competition Automaat
€ 74.950,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 51317KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Als toonbeeld van Duitse kwaliteit, laat deze BMW M4 met zijn aantrekkelijk design en comfortabel interieur in elk detail zijn topklasse zien. Een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen samen voor een snelle en comfortabele rijervaring. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Snel genieten van de buitenlucht is gemakkelijker dan ooit met dank aan het elektrisch bedienbare cabriodak. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo'n verwarmd stuurwiel? U wordt in deze auto ook getrakteerd op 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, halflederen bekleding, adaptief dempingsysteem en antracietkleurige hemelbekleding.

De 360 graden camera wordt mogelijk gemaakt door vier camera's die tezamen werken om zo een uitgebreid zicht te bieden, wat van grote waarde is bij het navigeren door smalle straatjes en parkeerplekken. In het zeldzame geval van een storing weet u nog eerder dan de monteur wat er mankeert. Uw smartphone met remote services geeft direct inzicht. Soms wil je goed geluid kunnen voelen! Het high performance audiosysteem bedient u op uw wenken. Smartphones die zonder snoer kunnen opladen halen simpel een volle accu via de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn met leder bekleed dashboard, dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, electronic climate control en DAB ontvangst.

De BMW M4 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Uiteenlopende functies maakt de head-up display zichtbaar in de voorruit. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze BMW u om veiliger te rijden. De actieve dodehoekdetectie helpt ongelukken te voorkomen. Met voorzieningen als hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Ervaar de ultieme vrijheid en maak een proefrit. Bel nu voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u