WhatsappEmail
BMW M5
BMW M5BMW M5BMW M5BMW M5
Beschikbaar

BMW M5 Automaat

€ 168.326,00

NL5943970
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2163 per maand
BMW M5 Automaat
€ 168.326,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De BMW M5 vertegenwoordigt het beste van degelijk Duits design. U hoeft niet langer te wachten, deze splinternieuwe auto is nu direct beschikbaar Een fraai voorbeeld van een hybride auto. Zuinig in brandstof door de pittige elektromotor en maximale actieradius dankzij de verbrandingsmotor. De hoogwaardige uitstraling van deze auto wordt benadrukt door de lederen bekleding. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Zon en frisse lucht krijgen vrij spel dankzij het elektrisch bediende glazen panoramadak. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Bij deze BMW M5 is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. Tot de uitrusting behoren ook LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, LED-achterlichten en lendensteun.

Het digitale dashboard zorgt voor een super functionele display van reisinformatie. Met de 360 graden camera op deze auto wordt parkeren in smalle parkeerplekken een makkie dankzij het optimale zicht dat het apparaat levert. Geen handmatig gerommel meer; de elektrisch inklapbare trekhaak reageert met een druk op de knop. Communiceren met uw auto? Dat gaat via remote services. Met uw smartphone maakt u waar dan ook contact om allerlei functies te checken of te activeren. Ook het geluid aan boord is top-of-the-line. Het high performance audiosysteem levert superieure prestaties. Met full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor is deze BMW helemaal compleet.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. De head-up display zorgt dat u de weg én de route-info constant in beeld heeft. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning, bent u altijd veilig onderweg.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u