WhatsappEmail
BMW M5
BMW M5BMW M5BMW M5BMW M5
Beschikbaar

BMW M5 Automaat

€ 167.839,00

NL5943968
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2163 per maand
BMW M5 Automaat
€ 167.839,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze auto is niet direct leverbaar. Beschikbaarheid van deze auto is in overleg.

Bij het ontwerpen van de BMW M5 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Met deze hybride BMW M5 ben je niet voor één gat te vangen. Je kan kiezen voor elektrisch rijden of benzine. Met de voordelen van allebei. Elke rit in deze BMW M5 heeft een tikje meer, dankzij het lederen interieur. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Licht, luxe en gemak komen samen in de vorm van het elektrische bediende glazen panoramadak. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Bij deze BMW M5 is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, LED-achterlichten en lendensteun.

Het digitale dashboard ondersteunt u voortdurend met actuele, bruikbare informatie. Door het combineren van beelden van vier camera's, biedt de 360 graden camera een naadloos en gedetailleerd beeld van de hele omgeving rondom deze auto. Deze BMW M5 maakt het u makkelijk. Vandaar ook de elektrisch inklapbare trekhaak. Veilig en comfortabel rijden wordt nog eens versterkt door Connected Services, zodat u diverse vitale functies van de auto altijd kunt checken in de app. Onder alle omstandigheden een volmaakt geluid onderweg: het high performance audiosysteem zorgt ervoor. Natuurlijk behoren full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Rijden met het overzicht van een straaljagerpiloot? De praktische en veilige head-up display projecteert dashboardinfo binnen uw gezichtsveld, zodat u uw blik nooit hoeft te verplaatsen. Oog op de weg! Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Ook helpen het voetgangersbescherming, dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze M5 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze BMW M5. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. Elektrisch rijden: zuinig, goedkoop en schoon. Maar soms net wat beperkt als het gaat om afstand. Daarom heeft deze hybride BMW M5 zowel een verbrandingsmotor als een elektromotor. Als dat geen perfecte combi is! Het met leer beklede interieur geeft deze auto een gedistingeerde uitstraling. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Het elektrisch bediende panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en frisse lucht in het interieur. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, LED-achterlichten en lendensteun.

Rij- en route-info wordt perfect in beeld gebracht door het digitale dashboard. De 360 graden camera kan het blinde vlek probleem van de achteruitkijkspiegel oplossen, waardoor ongevallen worden voorkomen. Als u regelmatig met een caravan of aanhanger rijdt, is de elektrisch inklapbare trekhaak een uitkomst. Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. De high-end technologie van het high performance audiosysteem staat garant voor geluid van het hoogste niveau. U bent in deze BMW ook voorzien van full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Blik op de weg houden? U hoeft uw hoofd niet meer te draaien om het dashboard te zien, dankzij de head-up display. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning, bent u altijd veilig onderweg.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe M5. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u