WhatsappEmail
BMW M5
BMW M5BMW M5BMW M5BMW M5
Beschikbaar

BMW M5 Automaat

€ 168.326,00

NL5945610
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2163 per maand
BMW M5 Automaat
€ 168.326,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze BMW M5 biedt alles wat u van een auto verlangt. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. De hybride motor combineert een elektromotor met een verbrandingsmotor. U kunt dus kiezen. Fijn, zo'n elektrisch bediend glazen panorama dak en die superhandige elektrisch bedienbare achterklep. En dan krijgt u het lederen interieur er ook nog bij! Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Pak aan, 't is winter! Zo'n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! Verder is de BMW uitgerust met: LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, LED-achterlichten en lendensteun.

Met het digitale dashboard van deze auto is de aanpassing van uw cockpitinterface een fluitje van een cent. De 360 graden camera op deze auto biedt u een volledig, panoramisch zicht op de omgeving. Een aanhanger of caravan kan ook mee, dankzij de elektrisch inklapbare trekhaak Dankzij Connected Services heeft u overal en altijd uw dashboard op zak. Alle belangrijke functies zijn te checken via de app. Zo kan muziek in de auto klinken: het high performance audiosysteem levert topklasse geluid! Ook full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor horen tot de voorzieningen op deze auto.

In de BMW M5 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Blik permanent op de weg en toch belangrijke functies in beeld? De head-up display projecteert rij-informatie op de voorruit! Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze M5 bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u