WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X1sDrive 18i M-Sport Automaat

€ 62.900,00

NLZ-716-PJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €815 per maand
BMW X1 sDrive 18i M-Sport Automaat
€ 62.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Als toonbeeld van Duitse kwaliteit, laat deze BMW X1 met zijn aantrekkelijk design en comfortabel interieur in elk detail zijn topklasse zien. Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 6999 kilometer gereden. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Ook in de winter en als het koud is, heeft u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! Koude handen? Da's voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Over het digitale dashboard is goed nagedacht. Alle belangrijke functies binnen en buiten in één oogopslag. Overzichtelijk en veilig parkeren met de achteruitrijcamera. Overal en altijd. Als u regelmatig met een caravan of aanhanger rijdt, is de elektrisch inklapbare trekhaak een uitkomst. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. Voor een complete muziekervaring is deze auto voorzien van een Harman/Kardon audiosysteem. Extra opties op deze auto zijn: dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Snelheid, brandstof, navigatie... de head-up display laat het allemaal zien, recht in het zichtveld van de weg. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Even bellen voor een afspraak en u kunt deze auto van top tot teen zelf bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u