WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X1sDrive18i M-Sport Automaat

€ 57.900,00

NLZ-322-KT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €751 per maand
BMW X1 sDrive18i M-Sport Automaat
€ 57.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze BMW X1 biedt alles wat u van een auto verlangt. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 6999 De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Deze BMW X1 heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. U blijft ook in de scherpe bochten goed ondersteund door de fraaie sportstoelen. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Een heerlijke hoeveelheid daglicht zorgt voor een riant en ruimtelijk effect door het glazen panoramadak. Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. Natuurlijk behoren BMW M-sportpakket, LED-koplampen, donker getint glas achter en verstelbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Overzichtelijk en veilig parkeren met de achteruitrijcamera. Overal en altijd. De inklapbare trekhaak zit niet in de weg als u hem niet gebruikt. Heeft u de trekhaak nodig, dan klapt hij met een druk op de knop uit. Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. Diepe bassen, sprankelend hoog. Het Harman/Kardon audiosysteem kan elke frequentie moeiteloos aan. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Met Harman Kardon-audiosysteem, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting is deze BMW helemaal compleet.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u