WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X1xDrive30e Automaat

€ 73.245,00

NL7470662
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €950 per maand
BMW X1 xDrive30e Automaat
€ 73.245,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kom proefrijden! Al na een paar seconden is er geen enkele twijfel meer: BMW maakt rijden geweldig. U hoeft niet langer te wachten, deze splinternieuwe auto is nu direct beschikbaar Kiezen tussen benzine of elektrisch hoeft bij deze BMW X1 niet. De hybride motor schakelt gemakkelijk over als u dat wilt. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. Als u de stuurverwarming inschakelt, geniet u van weldadige warmte voor uw handen en vingers. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED koplampen, BMW M-sportpakket, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

U wordt geïntroduceerd tot de digitale wereld van mobiliteit waarop alles wat u wenst wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Spraakbediening herkent uw stem en voert opdrachten uit terwijl u beide handen aan het stuur houdt. De elektrisch inklapbare trekhaak blijft mooi uit het zicht als u hem niet gebruikt. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. U bent in deze BMW ook voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Het Top Gun-gevoel komt van de head-up display, die alle dashboardinfo in het rijzicht projecteert. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u