WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X1sDrive20i High Executive Automaat

€ 30.500,00

NLZN-212-G
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €395 per maand
BMW X1 sDrive20i High Executive Automaat
€ 30.500,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 103165KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Behalve een markant design biedt de BMW X1 ook uitstekende rijkwaliteiten en zeer veel ruimte. In deze SUV vindt u een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Het lederen interieur maakt het echt af. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. De sportstoelen zorgen voor een strak uiterlijk én een uitstekende zitsteun. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook LED koplampen, aluminium dakrailing, aluminium dakdraagsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Bij het inparkeren hoeft u het laatste stukje niet te gokken: de achteruitrijcamera kijkt voor u uit. Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. Deze BMW X1 is voorzien van remote services. Via uw smartphone bedient u diverse functies ook op afstand en krijgt u informatie over de status van uw auto. De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze BMW X1 voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Met WIFI-hotspot, electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst, cruise control en sportstuurwiel is deze auto helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze BMW X1 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Bij de veiligheidssystemen van deze BMW hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Verder is deze auto uitgerust met head-up display, voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze BMW, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u