WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X1xDrive 23i Automaat

€ 51.900,00

NLR-696-ZL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €668 per maand
BMW X1 xDrive 23i Automaat
€ 51.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 45077KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kom proefrijden! Al na een paar seconden is er geen enkele twijfel meer: BMW maakt rijden geweldig. Het beste van twee werelden komt samen in de hybride motor. Daarmee wordt deze BMW X1 aangedreven door zowel brandstof als door de elektrische accu, die al rijdend of remmend wordt bijgeladen. U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED-koplampen en aluminium dakrails.

Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. Met keyless entry stapt u in zonder dat u de sleutel uit uw jas of tas hoeft te halen. Ook is de BMW uitgerust met: sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, parkeerassistent, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Hou de weg in het vizier! De head-up display zorgt dat u de dashboardinfo in beeld geprojecteerd krijgt. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u