WhatsappEmail
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X1xDrive25e eDrive Edition Automaat

€ 35.750,00

NLGBF-61-G
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €464 per maand
BMW X1 xDrive25e eDrive Edition Automaat
€ 35.750,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 65848KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Geen andere techniek heeft in deze eeuw de automobiel zo veranderd als de hybridetechniek. Ook deze BMW X1 is zo'n technisch hoogstandje. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2021 en heeft 65848 kilometer gelopen. Dit is een van de betere hybride auto's. Ideaal rijden door de combi van elektromotor en verbrandingsmotor! De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. Chauffeur en bijrijder zitten stabiel in de scherpe bochten door de sportstoelen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, BMW M-sportpakket, aluminium dakrailing, aluminium dakdraagsysteem, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Navigatie, onderhoudsstatus, vergrendeling, audio... de mogelijkheden van remote services zijn haast oneindig. Ook deze auto laat zich bedienen en analyseren via uw smartphone! Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard navigatiesysteem. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De BMW is standaard voorzien van: DAB ontvangst, parkeersensoren achter, regensensor, cruise control, sportstuurwiel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Het Top Gun-gevoel komt van de head-up display, die alle dashboardinfo in het rijzicht projecteert. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze BMW. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u