WhatsappEmail
BMW X2BMW X2BMW X2BMW X2
Beschikbaar

BMW X2sDrive20i Launch Edition Automaat

€ 66.855,00

NL7471338
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €860 per maand
BMW X2 sDrive20i Launch Edition Automaat
€ 66.855,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Behalve een markant design biedt de BMW X2 ook uitstekende rijkwaliteiten en zeer veel ruimte. Op de teller van deze auto staat slechts 12 kilometer. Een krachtige benzinemotor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze BMW X2 voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Ziet er goed uit, die sportstoelen. Maar waar het om gaat, is de solide zit onder alle omstandigheden. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Overdag een weidse zichthoek en 's avonds het lichtspel in de binnenruimte: dat geeft het glazen panoramadak! In deze BMW profiteert u onder andere ook van: 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en LED-achterlichten.

Snelheid, brandstofinfo, noem maar op. Het digitale dashboard houdt u permanent op de hoogte. Goed en overzichtelijk. Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. De elektrisch inklapbare trekhaak biedt het beste van twee werelden: de gebruiksmogelijkheden van een trekhaak zonder de storende uitstraling van een vaste kogel. Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. Ook Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels en DAB ontvangst zijn aan boord.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze X2 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u