WhatsappEmail
BMW X2BMW X2BMW X2BMW X2
Beschikbaar

BMW X2sDrive20i Launch Edition Automaat

€ 69.634,00

NL7471339
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €902 per maand
BMW X2 sDrive20i Launch Edition Automaat
€ 69.634,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze BMW X2. Op de teller van deze auto staat slechts 10 kilometer. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Op zelfs de koudste ochtend biedt de stoelverwarming een heerlijk welkom. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook 21 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en LED-achterlichten.

Wat ook opvalt, is de strakke en overzichtelijke informatie die het digitale dashboard levert. Bij het inparkeren hoeft u het laatste stukje niet te gokken: de achteruitrijcamera kijkt voor u uit. Een slim verborgen extra is de elektrisch inklapbare trekhaak. Waar u zelf ook bent, u staat altijd in contact met de auto via de app op uw smartphone. Zo controleert u uiteenlopende functies, ook op afstand. Dromerige achtergrondmuziek voor een relaxte rit? Het Harman/Kardon audiosysteem weet er net zo goed raad mee als met stevige beats om lekker bij door te rijden! De uitrusting van deze auto is met dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie en automatische airconditioning behoorlijk compleet.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u