WhatsappEmail
BMW X2BMW X2BMW X2BMW X2
Beschikbaar

BMW X2sDrive18i Executive Edition Automaat

€ 21.950,00

NLG-605-NK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €284 per maand
BMW X2 sDrive18i Executive Edition Automaat
€ 21.950,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 128142KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De BMW X2 vertegenwoordigt het beste van degelijk Duits design. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2019 en heeft 128142 kilometer op de teller staan. Deze SUV is uitgerust met een benzinemotor en een automatische transmissie. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, in hoogte verstelbare voorstoelen, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het full map navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Deze BMW is voorzien van cruise control, sportstuurwiel en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW X2 samen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Verder is deze auto uitgerust met head-up display, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u