WhatsappEmail
BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3
Beschikbaar

BMW X3xDrive30e M-Sport Business Edit. Plus Automaat

€ 72.900,00

NLZ-268-RH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €944 per maand
BMW X3 xDrive30e M-Sport Business Edit. Plus Automaat
€ 72.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 18369KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Natuurlijk, dit is een innovatieve auto met zijn hybridetechniek. Maar het is bovendien ook een auto die is gebouwd voor jarenlang rijcomfort. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 8965 kilometer heeft gereden sinds 2024. De combinatie van een verbrandingsmotor en een elektromotor zorgt voor prima rij-eigenschappen en een laag brandstofverbruik. De klasse komt van het lederen interieur en het slimme gemak van de elektrisch bedienbare achterklep. Laat de kou maar komen! U zit altijd goed met de heerlijke stoelverwarming. Met het grote glazen panoramadak geniet u van maximale lichtinval. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Ook LED koplampen, BMW M-sportpakket, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Alle functies die u onderweg nodig heeft, worden permanent geregistreerd en zijn afleesbaar op het digitale dashboard. De achteruitrijcamera levert eersteklas parkeerservice. U weet precies hoeveel ruimte u nog heeft, in beeld en geluid. Naast handmatige bediening kunt u belangrijke functies met uw stem bedienen dankzij de ingebouwde spraakbediening. De elektrisch inklapbare trekhaak biedt het beste van twee werelden: de gebruiksmogelijkheden van een trekhaak zonder de storende uitstraling van een vaste kogel. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! Ook Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst zijn aan boord.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. U hoeft uw ogen niet meer van de weg te halen om dashboardinformatie te checken. De head-up display projecteert het rechtstreeks in uw zichtveld. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze BMW. Belt u ons snel?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u