WhatsappEmail
BMW X3
BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3
Beschikbaar

BMW X3M50 M-Sport Pro Automaat

€ 120.127,00

NL5944316
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1545 per maand
BMW X3 M50 M-Sport Pro Automaat
€ 120.127,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij het ontwerpen van de BMW X3 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 10 kilometer gereden. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Winters instappen is er niet meer bij dankzij de stoelverwarming. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Door het glazen panoramadak heeft u een weidse zichthoek en geniet u van licht en een gevoel van ruimte. Het verwarmbare stuurwiel is een teken van ultieme luxe. Deze voorziening is een topklasse auto waardig. In deze auto profiteert u onder andere ook van: sportonderstel, LED-koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en LED-achterlichten.

Ervaar de wonderen van de digitale mobiliteitswereld waarbij alles wat u wenst op het digitale dashboard verschijnt. Wat een gemak, die achteruitrijcamera. Alles in beeld zonder capriolen. Deze BMW X3 maakt het u makkelijk. Vandaar ook de elektrisch inklapbare trekhaak. Mocht zich een probleem voordoen, dan krijgt u via remote services op uw smartphone te zien wat er precies aan de hand is, waar u ook bent. Het Harman/Kardon audiosysteem is afgestemd op het interieur van de auto. De geluidskwaliteit is onovertroffen. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

In de BMW X3 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Deze BMW X3 is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u