WhatsappEmail
BMW X3
BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3
Beschikbaar

BMW X3xDrive 20 M-Sport Pro Automaat

€ 97.609,00

NL5944356
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1260 per maand
BMW X3 xDrive 20 M-Sport Pro Automaat
€ 97.609,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse BMW X3. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. De meegeleverde stoelverwarming zorgt in no time voor een behaaglijk gevoel als het buiten koud is. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Ook in winterse omstandigheden is rijden een plezier, niet in de laatste plaats dankzij het verwarmd stuurwiel. Ook LED koplampen, BMW M-sportpakket, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en LED-achterlichten horen tot de voorzieningen op deze auto.

Rij- en route-info wordt perfect in beeld gebracht door het digitale dashboard. Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. De elektrisch inklapbare trekhaak maakt een einde aan ingewikkelde handelingen. Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. Geluid van premium kwaliteit is gegarandeerd dankzij het Harman/Kardon audiosysteem. Extra opties op deze auto zijn: Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands 'botswaarschuwing', treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze X3 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u