WhatsappEmail
BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3
Beschikbaar

BMW X3xDrive30e M-Sport Automaat

€ 65.950,00

NLT-765-VZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €853 per maand
BMW X3 xDrive30e M-Sport Automaat
€ 65.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 28643KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Auto's als deze BMW X3 bieden tegelijk rijdynamiek, comfort en degelijkheid. Deze auto heeft een tellerstand van 28643 kilometer en is van het bouwjaar 2023. Met een viercilinder motor en een automatische transmissie beschikt deze BMW over uitstekende prestaties. Deze BMW is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. In deze uitvoering is de X3 voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Het glazen panoramadak zorgt voor een onovertroffen uitzicht. Koude handen? Da's voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Ook LED-koplampen, BMW M-sportpakket, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

U leest alle belangrijke functies helder af dankzij het digitale dashboard. Overzichtelijk en veilig parkeren met de achteruitrijcamera. Overal en altijd. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Met uw smartphone maakt u overal contact met de auto. Remote services geven direct inzicht in uiteenlopende functies en zijn op afstand te activeren. Het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem (met DAB-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur of met gesproken commando's. Met achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, regensensor, keyless entry, dvd-systeem en automatisch dimmende buitenspiegels is deze auto helemaal compleet.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u