WhatsappEmail
BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3
Beschikbaar

BMW X3xDrive20i High Executive Automaat

€ 98.427,00

NL5946361
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1266 per maand
BMW X3 xDrive20i High Executive Automaat
€ 98.427,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse BMW X3. Op de teller van deze auto staat slechts 10 kilometer. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Hoge kwaliteit is ook binnenin aanwezig. Kijkt u maar naar de leren bekleding! In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Sportief rijden stelt eisen aan een stevige zitpositie voor rijder en bijrijder. Vandaar de strakke sportstoelen! De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! Nooit meer koude handen of koude vingers in de auto. Stuurverwarming zorgt ervoor dat het stuur behaaglijk warm aanvoelt. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED-koplampen, BMW M-sportonderstel, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het digitale dashboard is een perfecte bijrijder. Alles benodigde informatie is permanent zichtbaar of opvraagbaar. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Een aanhanger of caravan kan ook mee, dankzij de elektrisch inklapbare trekhaak Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Ook dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem met harde schijf, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor zijn aan boord.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Deze BMW X3 blijft altijd alert. Zo wordt gebruik gemaakt van forward collision warning. Bij het mogelijke risico op een aanrijding met een voertuig voor u, slaat het systeem alarm. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u