WhatsappEmail
BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3
Beschikbaar

BMW X3Xdrive 30i High Executive X Line Automaat

€ 41.900,00

NLXX-081-G
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €540 per maand
BMW X3 Xdrive 30i High Executive X Line Automaat
€ 41.900,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 85701KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Veelzijdigheid en doordacht design staan aan de basis van deze ruime BMW X3 uit 2019 die een stand van 85701 kilometer op de teller heeft. Deze stoere auto wordt aangedreven door een benzinemotor en een automatische transmissie. Winters instappen is er niet meer bij dankzij de stoelverwarming. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het glazen panoramadak. Als u de stuurverwarming inschakelt, geniet u van weldadige warmte voor uw handen en vingers. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer LED-mistlampen voor, aluminium dakdraagsysteem, elektrisch verstelbare lendensteun en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Fijn, zo'n trekhaak. Maar niet constant nodig. Daarom heeft deze BMW X3 een elektrisch inklapbare trekhaak. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het navigatiesysteem. Facetimen of video's kijken onderweg wordt een makkie dankzij het ingebouwde WIFI-hotspot. Onderweg laadt u uw smartphone snoerloos op met behulp van de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn WIFI-hotspot, parkeerassistent en automatisch dimmende binnenspiegel.

Zoals u mag verwachten van deze BMW X3 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als head-up display, voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u