WhatsappEmail
BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3
Beschikbaar

BMW X3xDrive20i High Executive M-Sport Automaat

€ 55.950,00

NLK-410-SF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €724 per maand
BMW X3 xDrive20i High Executive M-Sport Automaat
€ 55.950,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 58098KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Gebouwd voor liefhebbers van autorijden, deze BMW X3 levert sportieve prestaties en onafgebroken rijplezier. Het is een auto met 58098 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2021. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Het lederen interieur geeft deze auto luxe en klasse. Deze BMW X3 legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Rijden met pit? Geen punt! De sportstoelen geven steun en stevigheid! De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook LED koplampen, BMW M-sportonderstel, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, aluminium dakdraagsysteem en in delen neerklapbare achterbank.

De slimme lay-out van het digitale dashboard zorgt voor een uitstekend overzicht onderweg. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Naast handmatige bediening kunt u belangrijke functies met uw stem bedienen dankzij de ingebouwde spraakbediening. De inklapbare trekhaak zit niet in de weg als u hem niet gebruikt. Heeft u de trekhaak nodig, dan klapt hij met een druk op de knop uit. De jeugd is niet los te maken van hun smartphone, en dat zie je ook aan deze jonge auto. Via een speciale app staat u overal en altijd in contact met uw vierwieler. Superhandig! Extra opties op deze auto zijn: Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en schakelpaddles aan het stuur.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Veiligheid voor alles, ook als u rij- en routeinformatie wilt aflezen. De head-up display projecteert de gegevens op de vooruit en u kunt gewoon voor u blijven kijken. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron