WhatsappEmail
BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3
Beschikbaar

BMW X3xDrive30e Business Edition Plus Automaat

€ 72.850,00

NLT-391-JS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €943 per maand
BMW X3 xDrive30e Business Edition Plus Automaat
€ 72.850,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 17086KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu snelladen: nee

Ongeëvenaarde motortechniek, indrukwekkende prestaties en krachtige Duitse kwaliteit. BMW maakt rijden geweldig. Hybride auto's zoals deze staan er om bekend dat ze zuinig zijn met brandstof. Het lederen interieur maakt het echt af. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen zorgen voor een strak uiterlijk én een uitstekende zitsteun. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Vergezichten krijgen een extra dimensie door het glazen panoramadak. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Ook LED-koplampen, BMW M-sportpakket, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Altijd de benodigde functies in beeld? Het digitale dashboard zorgt ervoor. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Handig en veilig: Connected Services. Alle vitale functies en data van de auto checkt u via de app op uw smartphone. De bediening van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur en als u wilt zelfs met uw stem. De audio is overigens voorzien van DAB-radio voor een altijd heldere ontvangst. Met achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, regensensor, keyless entry, dvd-systeem en automatisch dimmende buitenspiegels is deze auto helemaal compleet.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze BMW voor een proefrit reserveren.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron