WhatsappEmail
BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3
Beschikbaar

BMW X3xDrive30e High Executive M-Sport Automaat

€ 86.159,00

NLX-608-VN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1114 per maand
BMW X3 xDrive30e High Executive M-Sport Automaat
€ 86.159,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Als toonbeeld van Duitse kwaliteit, laat deze BMW X3 met zijn aantrekkelijk design en comfortabel interieur in elk detail zijn topklasse zien. De auto is van het bouwjaar 2024 en is van de eerste eigenaar. Naar de pomp of aan de lader? Doe maar allebei. Deze BMW X3 is voorzien van zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor. Ideale combi! In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Comfortabel zitten, ook als de rit onstuimig is? Dat kan met de sportstoelen. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED koplampen, BMW M-sportpakket, donker getint glas achter, aluminium dakrails en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Aanhanger afgekoppeld? Met een druk op de knop verdwijnt de elektrisch inklapbare trekhaak uit het zicht. Als u 'm vraagt 'hoe gaat het?' geeft deze auto zelf het antwoord. Via de app op uw smartphone. U checkt de meters waar u maar wilt, of activeert diverse functies alvast. Bij een auto van topkwaliteit hoort geluid van topkwaliteit. Daarom is deze auto voorzien van een Harman/Kardon audiosysteem. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Smartphone in het rood? Geen punt, de draadloze telefoonlader zorgt voor een volle accu. Extra opties op deze auto zijn: Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst, parkeerassistent, sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze BMW in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Het Top Gun-gevoel komt van de head-up display, die alle dashboardinfo in het rijzicht projecteert. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron