WhatsappEmail
BMW X4BMW X4BMW X4BMW X4
Beschikbaar

BMW X4M40i High Executive M-Sport Aut. Automaat

€ 127.491,00

NL5944102
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1643 per maand
BMW X4 M40i High Executive M-Sport Aut. Automaat
€ 127.491,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze BMW X4 biedt alles wat u van een auto verlangt. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. De leren bekleding is niet alleen mooi om te zien, maar zorgt ook voor comfort en een rijke uitstraling. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Het glazen panoramadak laat u genieten van een wijds uitzicht en meer lichtinval. Het verwarmbare stuurwiel is een teken van ultieme luxe. Deze voorziening is een topklasse auto waardig. De lichtintensiteit van de laserlight koplampen is vele malen hoger dan van conventionele verlichting. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED-koplampen, sportonderstel, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard is niet alleen enorm fraai en handig, maar draagt actief bij aan een veilige en slimme rit. Zelfs een kleine aanrijding kan flinke kosten veroorzaken. Gelukkig laat de achteruitrijcamera precies zien wat er zich achter de auto bevindt en geeft een waarschuwingssignaal. Intelligente spraakbediening herkent uw commando's en voert opdrachten snel en soepel uit. Navigatie, onderhoudsstatus, vergrendeling, audio... de mogelijkheden van remote services zijn haast oneindig. Ook deze auto laat zich bedienen en analyseren via uw smartphone! Bij een auto van topkwaliteit hoort geluid van topkwaliteit. Daarom is deze auto voorzien van een Harman/Kardon audiosysteem. Ook Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, draadloos opladen en DAB ontvangst horen tot de voorzieningen op deze auto.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u