WhatsappEmail
BMW X4BMW X4BMW X4BMW X4
Beschikbaar

BMW X4M Competition Automaat

€ 183.768,00

NL5933902
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2364 per maand
BMW X4 M Competition Automaat
€ 183.768,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De BMW X4 vertegenwoordigt het beste van degelijk Duits design. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Kijk, dat noemen we nou stijlvol: een fraai lederen interieur. Gecombineerd met het heerlijke gemak van de elektrisch bedienbare achterklep. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo'n verwarmd stuurwiel? Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer LED koplampen, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

De digitale wereld van mobiliteit verwelkomt u; op het digitale dashboard wordt alles weergegeven om uw rit gemakkelijk en veilig te maken. Twijfelen hoeveel ruimte u achter de auto heeft? Met de achteruitrijcamera weet u altijd hoeveel centimeter! Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. Geen handmatig gerommel meer; de elektrisch inklapbare trekhaak reageert met een druk op de knop. Deze BMW X4 is voorzien van remote services. Via uw smartphone bedient u diverse functies ook op afstand en krijgt u informatie over de status van uw auto. Met Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, draadloos opladen en DAB ontvangst is deze BMW helemaal compleet.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Rijden met het overzicht van een straaljagerpiloot? De praktische en veilige head-up display projecteert dashboardinfo binnen uw gezichtsveld, zodat u uw blik nooit hoeft te verplaatsen. Oog op de weg! U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze X4 bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u