WhatsappEmail
BMW X4BMW X4BMW X4BMW X4
Beschikbaar

BMW X4xDrive20i M-Sport Automaat

€ 64.450,00

NLT-232-RN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €834 per maand
BMW X4 xDrive20i M-Sport Automaat
€ 64.450,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 18844KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze BMW X4 van het bouwjaar 2023 heeft 18844 kilometer op de teller staan. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Chauffeur en bijrijder zitten stabiel in de scherpe bochten door de sportstoelen. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook LED koplampen, BMW M-sportonderstel, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

'Boem is ho'? Niet met deze achteruitrijcamera. U ziet achter net zo goed als voor en krijgt een duidelijk geluidssignaal! Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. Even niks om achter de auto te hangen? Dan is de elektrisch inklapbare trekhaak superhandig. Uw smartphone is tegenwoordig de sleutel tot heel veel. Ook voor deze auto. Remote services, noemen we dat. Waar u ook bent, contact houden is een eitje. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het full map navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Natuurlijk behoren electronic climate control, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en automatisch dimmende buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u