WhatsappEmail
BMW X4BMW X4BMW X4BMW X4
Beschikbaar

BMW X4M40i Business Edition Plus Automaat

€ 128.621,00

NL5945885
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1655 per maand
BMW X4 M40i Business Edition Plus Automaat
€ 128.621,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een auto als de BMW X4 biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Deze gloednieuwe auto is per direct uit onze voorraad leverbaar. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Maximaal comfort en stijl krijgt u dankzij het lederen interieur. Deze BMW X4 legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Natuurlijk zijn de sportstoelen super functioneel als het rechterpedaal ingetrapt wordt. Maar ook voor het uiterlijk doen ze veel! Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Het panoramadak geeft extra sfeer aan het interieur en biedt een prachtige doorkijk naar buiten. De intensiteit van de laserlight koplampen benadert daglicht. Toch hebben tegenliggers geen last. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, sportonderstel, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Over het digitale dashboard is goed nagedacht. Alle belangrijke functies binnen en buiten in één oogopslag. De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. De elektrisch inklapbare trekhaak biedt het beste van twee werelden: de gebruiksmogelijkheden van een trekhaak zonder de storende uitstraling van een vaste kogel. Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem (met DAB!) en het navigatiesysteem met harde schijf kunt u bedienen vanaf het stuur of met spraak. Ook is de BMW uitgerust met: achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, sportstuur met schakelpaddels, regensensor, cruise control en automatisch dimmende buitenspiegels.

Zoals u mag verwachten van deze BMW X4 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Dankzij de head-up display krijg je de gewenste dashboardinfo op de voorruit geprojecteerd. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe X4. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u