WhatsappEmail
BMW X4BMW X4BMW X4BMW X4
Beschikbaar

BMW X4M40i High Executive Automaat

€ 59.950,00

NLZJ-228-N
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €779 per maand
BMW X4 M40i High Executive Automaat
€ 59.950,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 37222KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Wanneer je achter het stuur van deze BMW X4 kruipt, ervaar je het ongeëvenaarde Duitse vakmanschap die hem tot een klasse apart maakt. Op de teller van deze dealeronderhouden auto staat slechts 37222 kilometer. De auto is van bouwjaar 2019. De aandrijving wordt verzorgd door een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Op het lijstje aantrekkelijke extraatjes vallen meteen op: het lederen interieur en de elektrisch bedienbare achterklep. Laat de kou maar komen! U zit altijd goed met de heerlijke stoelverwarming. Het glazen panoramadak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! Zo'n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. Ook is de auto voorzien van: LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, antracietkleurige hemelbekleding en dakdraagsysteem.

Spraaksturing betekent dat u verschillende functies met uw stem kunt bedienen. De elektrisch inklapbare trekhaak is onzichtbaar gemonteerd. Met een eenvoudige beweging verschijnt de trekhaak zodra u deze nodig hebt. De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. Op elk volume een royale geluidservaring: dat biedt het Harman/Kardon audiosysteem! Het navigatiesysteem met harde schijf zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. De BMW is standaard voorzien van: Harman Kardon-audiosysteem, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, draadloos opladen en DAB ontvangst.

In de BMW X4 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Minder remweg, meer veiligheid: de Brake Assist haalt het beste uit het remsysteem als het erop aankomt. U bent mede dankzij head-up display, voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Meer weten over deze sportwagen? Onze verkoopadviseur maakt graag een afspraak voor meer informatie of een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u