WhatsappEmail
BMW X4BMW X4BMW X4BMW X4
Beschikbaar

BMW X4xDrive30i High Executive M-sport Automaat

€ 46.950,00

NLTV-177-G
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €605 per maand
BMW X4 xDrive30i High Executive M-sport Automaat
€ 46.950,00

Specificaties

  • 2018Bouwjaar
  • 89705KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze dealeronderhouden BMW X4 heeft 89705 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2018. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Met zijn lederen bekleding is deze auto comfortabel en stijlvol. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Voor het pittige uiterlijk én goed gesteund zitten zorgen de sportstoelen. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Het glazen panoramadak biedt u een breed zicht op de omgeving. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED koplampen, BMW M-sportonderstel, warmtewerend glas, antracietkleurige hemelbekleding, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Nekkramp en verdraaide schouders zijn verleden tijd. Door de achteruitrijcamera is iedere meter achter de auto glashelder in beeld. Een technisch en comfortvergrotend hoogstandje is de elektrisch inklapbare trekhaak. Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het cd-speler en ook het navigatiesysteem met harde schijf gaat met knoppen op het stuur. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze BMW X4 een achteropkomend verkeer waarschuwing. Ook electronic climate control, sportstuur met schakelpaddels, regensensor, cruise control, keyless entry en dvd-systeem zijn aan boord.

Zoals u mag verwachten van deze BMW X4 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. In een gevaarlijke situatie is een zo kort mogelijke remweg van levensbelang. De Brake Assist zorgt dat u dan maximaal in de ankers gaat. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien head-up display, voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Interesse? Maak dan gauw een afspraak voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u