WhatsappEmail
BMW X5BMW X5BMW X5BMW X5
Beschikbaar

BMW X5xDrive 30d High Executive M-Sport Derde zitrij Automaat

€ 67.950,00

NLL-807-BR
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €880 per maand
BMW X5 xDrive 30d High Executive M-Sport Derde zitrij Automaat
€ 67.950,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 120322KM stand
  • DieselBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Of je nu stadsritten maakt of langdurig op snelwegen bent, het rijden met de BMW X5 is steeds een genoegen. Het onderstel biedt comfort en sportiviteit, het interieur is ruim en weldadig en deze auto heeft alle systemen aan boord om jouw ritten zo veilig mogelijk te maken. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2021 en komt van de eerste eigenaar. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een zescilinder dieselmotor en een automatische transmissie. Zelfs op slecht wegdek zorgt de luchtvering voor een opmerkelijk gladde en comfortabele rit. Eén blik naar binnen bewijst het al: pure klasse, onder meer dankzij het lederen interieur. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Vergezichten krijgen een extra dimensie door het glazen panoramadak. Een van de in het oog springende innovaties zijn de laserlight koplampen. Wat een zicht! Tot de voorzieningen van deze auto behoren 3e zitrij, LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Het digitale dashboard geeft een nauwkeurig en makkelijk overzicht van alle belangrijke functies. Ook achter de auto geen verrassingen bij het inparkeren. Daarvoor zorgt de achteruitrijcamera. Dankzij de spraaksturing bedient u verschillende functies zonder uw handen van het stuur te halen. Trekhaak aanwezig. Maar dat zie je niet meteen, want het is een elektrisch inklapbare trekhaak. Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn met leder bekleed dashboard, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing en automatische airconditioning.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Belangrijke ritfuncties permanent in uw zichtveld: dat is het voordeel van de head-up display. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Interesse voor deze BMW X5? Kom 'm dan van dichtbij bekijken. We maken graag een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron