WhatsappEmail
BMW X5
BMW X5BMW X5BMW X5BMW X5
Beschikbaar

BMW X5xDrive 50e M Sport Automaat

€ 114.950,00

NLZ-279-GF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1486 per maand
BMW X5 xDrive 50e M Sport Automaat
€ 114.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 8507KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze BMW X5. Het is een auto uit 2023, op de teller staat een kilometerstand van 8507. Elektrisch rijden of benzine? Deze hybride BMW X5 combineert de pluspunten van allebei naar keuze. De luchtvering absorbeert niet alleen oneffenheden in het wegdek, maar verhoogt ook aanzienlijk het rijplezier. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze BMW X5 heeft verwarmbare voorstoelen. Chauffeur en bijrijder zitten stabiel in de scherpe bochten door de sportstoelen. Licht, lucht, ruimte en gemak wordt verzorgd door het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Over het digitale dashboard is goed nagedacht. Alle belangrijke functies binnen en buiten in één oogopslag. Nooit meer problemen bij achteruitrijden of inparkeren. De achteruitrijcamera houdt alles in de gaten! Trekhaak aanwezig. Maar dat zie je niet meteen, want het is een elektrisch inklapbare trekhaak. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! Met het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van muziek zoals die bedoeld is. De uitrusting van deze auto is met Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, draadloos opladen en DAB ontvangst behoorlijk compleet.

De BMW X5 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron