WhatsappEmail
BMW X5BMW X5BMW X5BMW X5
Beschikbaar

BMW X5xDrive50e M-Sport Pro Hybrid Automaat

€ 124.950,00

NLZ-795-FX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1615 per maand
BMW X5 xDrive50e M-Sport Pro Hybrid Automaat
€ 124.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 4832KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Natuurlijk, dit is een innovatieve auto met zijn hybridetechniek. Maar het is bovendien ook een auto die is gebouwd voor jarenlang rijcomfort. Deze auto uit 2023 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 4832 kilometer. De hybride combi van een verbrandingsmotor en een elektromotor zorgt voor zeer laag brandstofverbruik en veel minder uitstoot. Uitstekend wegcontact, extreem lage windgevoeligheid: de luchtvering zorgt ervoor! Deze BMW is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Natuurlijk zijn de sportstoelen super functioneel als het rechterpedaal ingetrapt wordt. Maar ook voor het uiterlijk doen ze veel! De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Rij- en route-info wordt perfect in beeld gebracht door het digitale dashboard. De achteruitrijcamera brengt precies in zicht wat zich achter u bevindt en toont een glashelder beeld op hoge resolutie. Een geluidssignaal waarschuwt hoeveel ruimte u nog heeft. Ook heerlijk simpel is de elektrisch inklapbare trekhaak. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. In deze auto mag u niet alleen gezien, maar ook gehoord worden. Het Harman/Kardon audiosysteem is een ware krachtpatser... mét smaak. Natuurlijk behoren Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, draadloos opladen en DAB ontvangst ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Interesse voor deze BMW X5? Kom 'm dan van dichtbij bekijken. We maken graag een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron