WhatsappEmail
BMW X6
BMW X6BMW X6BMW X6BMW X6
Beschikbaar

BMW X6M60i xDrive Automaat

€ 220.459,00

NL5932416
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2836 per maand
BMW X6 M60i xDrive Automaat
€ 220.459,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Ongeëvenaarde motortechniek, indrukwekkende prestaties en krachtige Duitse kwaliteit. BMW maakt rijden geweldig. Deze gloednieuwe auto is per direct uit onze voorraad leverbaar. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Vierwielaandrijving vergroot de grip op elk type wegdek. Deze BMW X6 legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten. De verwarmbare voorstoelen zijn voorzien van massagefunctie. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Het glazen panoramadak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED koplampen, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Deze auto is voorzien van een digitaal dashboard waarmee u de cockpit-interface kunt personaliseren. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. Geen handmatig gerommel meer; de elektrisch inklapbare trekhaak reageert met een druk op de knop. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Deze BMW is voorzien van met leder bekleed dashboard, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands 'botswaarschuwing', treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u