WhatsappEmail
BMW X6BMW X6BMW X6BMW X6
Beschikbaar

BMW X6xDrive40i Automaat

€ 154.052,00

NL5927320
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1984 per maand
BMW X6 xDrive40i Automaat
€ 154.052,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U ziet het al aan de buitenkant en u voelt het zodra u de krachtige motor start, deze sportieve BMW X6 is gemaakt om prestaties te leveren. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2024 komt; hij heeft slechts 10 kilometer afgelegd. De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. Comfort en een gevoel van luxe: dat geeft de heerlijke stoelverwarming. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Het glazen panoramadak laat meer licht binnen in het interieur en zorgt voor een magnifiek uitzicht naar buiten. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Altijd de benodigde functies in beeld? Het digitale dashboard zorgt ervoor. Alles vrij achter? De achteruitrijcamera laat het meteen zien. Spraakbediening verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak. De auto luistert naar uw instructies en volgt ze op. Deze BMW X6 is voorzien van een elektrisch inklapbare trekhaak voor als u met een caravan of aanhanger op pad wilt. Functies activeren en storingen opsporen? Bij deze auto gaat het eenvoudig via uw smartphone. Overal en altijd. Ook met leder bekleed dashboard, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en sportstuur met schakelpaddels horen tot de voorzieningen op deze auto.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Ook helpen het voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe X6. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u