WhatsappEmail
BMW X6
BMW X6BMW X6BMW X6BMW X6
Beschikbaar

BMW X6xDrive40i Automaat

€ 157.715,00

NL5932414
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2033 per maand
BMW X6 xDrive40i Automaat
€ 157.715,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze BMW X6. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Met een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie beschikt deze BMW over uitstekende prestaties. De vierwielaandrijving is niet alleen heel prettig op onverharde wegen en nat wegdek, maar ook als je de bergen in gaat, bijvoorbeeld op wintersport. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: de verwarmbare voorstoelen zijn bovendien voorzien van massagefunctie. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Het glazen panoramadak laat meer licht binnen in het interieur en zorgt voor een magnifiek uitzicht naar buiten. Tot de uitrusting behoren ook LED koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief onderstel, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Snelheid, omgevingsinfo, navigatie en communicatie... Het digitale dashboard geeft alles realtime weer. Twijfelen hoeveel ruimte u achter de auto heeft? Met de achteruitrijcamera weet u altijd hoeveel centimeter! Bedient u de auto liever met uw stem? Dan is het goed om te weten dat spraakbediening aanwezig is. Een aanhanger of caravan kan ook mee, dankzij de elektrisch inklapbare trekhaak De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Met met leder bekleed dashboard, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en sportstuur met schakelpaddels is deze auto helemaal compleet.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u