WhatsappEmail
BMW X6BMW X6BMW X6BMW X6
Beschikbaar

BMW X6M50i High Executive Automaat

€ 74.950,00

NLJ-479-FJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Brielle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €972 per maand
BMW X6 M50i High Executive Automaat
€ 74.950,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 84848KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Combineer de functionaliteit van een gezinsauto met de prestaties van een sportwagen, en je krijgt deze sportieve BMW X6 Dit is een dealeronderhouden auto die 84848 kilometer heeft gelopen, het bouwjaar is 2019. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Verwen uzelf met het lederen interieur in deze auto. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Alles aan deze auto is ontworpen voor comfort, tot aan de stoelverwarming, verwarmbare achterbank, en verwarmbaar stuur. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 21 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Slim, efficiënt, veilig en goed geïnformeerd rijden? Het digitale dashboard vertelt u alles wat u wilt weten. 'Boem is ho'? Niet met deze achteruitrijcamera. U ziet achter net zo goed als voor en krijgt een duidelijk geluidssignaal! Het infotainmentsysteem bedient u met uw vingers of met uw stem, met dank aan de geïntegreerde stembediening. Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het navigatiesysteem met harde schijf. Ook achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, regensensor, cruise control, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Zoals u mag verwachten van deze BMW X6 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. In deze BMW vinden we verder een hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u