WhatsappEmail
BMW X6BMW X6BMW X6BMW X6
Beschikbaar

BMW X6xDrive40i M-Sport High Executive Automaat

€ 76.900,00

NLJ-190-NL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €990 per maand
BMW X6 xDrive40i M-Sport High Executive Automaat
€ 76.900,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 39373KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een auto is meer dan een vervoermiddel. De juiste auto kan uw leven verrijken, door zijn comfort, zijn smaakvolle vormgeving en door de rijervaring die hij biedt. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze BMW X6, die uitblinkt door zijn design maar vooral ook om zijn rijkwaliteiten. Hoewel de auto uit 2020 komt, heeft hij maar 39373 kilometer gereden. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Met één klik ontgrendelt u de elektrisch bedienbare achterklep, die voor u openzwaait. Mooi hoe deze auto slim en praktisch nut koppelt aan een stijlvolle binnenkant. Heeft u het lederen interieur al gezien? Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Hoogstaande comfortfuncties zoals stoelverwarming, verwarmbare achterbank en een verwarmbaar stuur maken deze auto tot een uitzonderlijke keuze. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het glazen panoramadak. Top of the bill in techniek: dat ziet u bijvoorbeeld aan de geavanceerde laserlight koplampen. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 22 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

De indeling van het digitale dashboard is zo ingericht dat u met één blik precies weet wat u weten wilt. Niets achter deze auto blijft verborgen door de achteruitrijcamera. Een veilig gevoel! Spraakbediening verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak. De auto luistert naar uw instructies en volgt ze op. Even niks om achter de auto te hangen? Dan is de elektrisch inklapbare trekhaak superhandig. Dankzij Connected Services houdt u de auto nog gemakkelijker in topconditie. Elke dag. De BMW is standaard voorzien van: navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

In de BMW X6 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Recht voor u ziet u de weg én alle dashboardinformatie dankzij de head-up display Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u