WhatsappEmail
BMW XMBMW XMBMW XMBMW XM
Beschikbaar

BMW XMPHEV 50e 30 kWh Automaat

€ 142.067,00

NL5940126
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1828 per maand
BMW XM PHEV 50e 30 kWh Automaat
€ 142.067,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Alle technologie in de BMW XM is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. U hoeft niet langer te wachten, deze splinternieuwe auto is nu direct beschikbaar Hybride rijden is de ideale middenweg. Deze BMW XM biedt die mogelijkheid. Goedkoper rijden, schoner rijden en zo nodig over op benzine. De ideale combi! De lederen bekleding geeft het interieur een hoogwaardige uitstraling. De verwarmbare achterbank maakt het net zo comfortabel voor passagiers als de stoelverwarming met massagefunctie en stuurverwarming het doet voor de bestuurder. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Natuurlijk behoren 23 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Verken de digitale wereld van mobiliteit waar het digitale dashboard alles biedt wat u nodig heeft om uw reis comfortabel te maken. Dankzij de 360 graden camera kunt u zowel de voor- als achterzijde van het voertuig in het oog houden, wat bijdraagt aan een veiligere rijervaring. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Ook heerlijk simpel is de elektrisch inklapbare trekhaak. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! Met Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst is deze BMW helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze BMW XM is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Snelheid en andere benodigde info hoeft u niet meer te bekijken op het dashboard. De head-up display projecteert de gegevens in de voorruit. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Ook helpen het dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze XM staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u