WhatsappEmail
BMW XMBMW XMBMW XMBMW XM
Beschikbaar

BMW XMPHEV Label Red - V8 hybride - 748 pk Automaat

€ 227.716,00

NL5939474
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2932 per maand
BMW XM PHEV Label Red - V8 hybride - 748 pk Automaat
€ 227.716,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 5KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Als je gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze BMW XM een auto voor jou. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Uitstekende prestaties op de weg dankzij de verbrandingsmotor én elektromotor. En héél vriendelijk voor het milieu en portemonnee! Als we het over kwaliteit en stijl hebben, wat dacht u dan van het lederen interieur? Koud of niet, de stoelverwarming met massagefunctie, stuurverwarming en verwarmbare achterbank maken elke rit comfortabel. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Tot de uitrusting behoren ook sportonderstel, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Deze auto is voorzien van een digitaal dashboard waarmee u de cockpit-interface kunt personaliseren. De 360 graden camera biedt een beter zicht bij slechte weersomstandigheden, waardoor u beter kan anticiperen op mogelijke gevaren. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. Het high performance audiosysteem staat garant voor een levendige en krachtige muziekweergave. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en keyless entry.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Jachtvliegers weten het al jaren: belangrijke info projecteer je in je zichtveld zodat je je hoofd niet meer hoeft te draaien. De hier aanwezige head-up display doet precies hetzelfde! Deze BMW XM is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe XM. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u