WhatsappEmail
BMW XM
BMW XMBMW XMBMW XMBMW XM
Beschikbaar

BMW XMxDrive Label Red Automaat

€ 215.601,00

NL5934301
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2774 per maand
BMW XM xDrive Label Red Automaat
€ 215.601,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met z′n extra elektromotor geeft de hybride BMW XM een heel nieuwe dimensie aan het rijden. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. De hybridemotor geeft deze auto sportieve prestaties en zorgt voor een laag brandstofverbruik. Eén blik naar binnen bewijst het al: pure klasse, onder meer dankzij het lederen interieur. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen, die bovendien zijn uitgerust met massagefunctie. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Als u de stuurverwarming inschakelt, geniet u van weldadige warmte voor uw handen en vingers. In de winter wil iedereen mee. Zou dat komen door de verwarmde achterbank? Bij de rijke uitrusting horen ook 22 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, sportuitlaat, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Onder alle omstandigheden een volmaakt geluid onderweg: het high performance audiosysteem zorgt ervoor. Onderweg de accu van uw smartphone opladen gaat zonder snoeren en stekkers. U plaatst ‘m simpel in de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons en klaar! Verder geniet u ook van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. De contactsleutel is bij deze auto verleden tijd. De keyless start zorgt ervoor dat een druk op de knop voldoende is.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. U verliest de weg geen seconde uit het oog. De dashboardinfo wordt in uw zichtveld geprojecteerd door de head-up display. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Ook helpen het autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze XM te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron