WhatsappEmail
BMW XMBMW XMBMW XMBMW XM
Beschikbaar

BMW XMPHEV Label Red 30 kWh Automaat

€ 173.950,00

NLX-244-ZZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2239 per maand
BMW XM PHEV Label Red 30 kWh Automaat
€ 173.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 7658KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu snelladen: nee

Een echt goede auto biedt meer dan alleen maar hoge prestaties en een comfortabele rit. Zo'n auto verrijkt uw leven door een optimale combinatie van doordachte vormgeving en hoogstaande techniek. Deze BMW XM is daar een goed voorbeeld van. Op de teller van deze auto staat slechts 7651 kilometer. Elektrisch rijden of benzine? Deze hybride BMW XM combineert de pluspunten van allebei naar keuze. Gemakkelijk in- en uitladen? Geen enkel probleem met de elektrisch bedienbare achterklep. En ook het stijlvolle comfort is meegeleverd dankzij het lederen interieur. Het maakt niet uit hoe koud het buiten is; het verwarmbare stuurwiel en de verwarmbare voorstoelen inclusief massagefunctie verzekeren u van ongeëvenaard comfort. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. In deze auto profiteert u onder andere ook van: sportonderstel, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Het digitale dashboard rekent mee, denkt mee en rijdt mee. Alle info overzichtelijk in beeld, overal. De 360 graden camera wordt mogelijk gemaakt door vier camera's die tezamen werken om zo een uitgebreid zicht te bieden, wat van grote waarde is bij het navigeren door smalle straatjes en parkeerplekken. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. De elektrisch inklapbare trekhaak is onzichtbaar gemonteerd. Met een eenvoudige beweging verschijnt de trekhaak zodra u deze nodig hebt. Dankzij Connected Services heeft u overal en altijd uw dashboard op zak. Alle belangrijke functies zijn te checken via de app. U bent in deze BMW ook voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. De auto is voorzien van head-up display, waarbij alle belangrijke informatie wordt geprojecteerd in uw gezichtsveld. U hoeft uw ogen geen seconde van de weg te halen! Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. In deze BMW vinden we verder een dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Als u nieuwsgierig bent naar deze BMW XM, neem dan snel contact met ons op.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u