WhatsappEmail
BMW XMBMW XMBMW XMBMW XM
Beschikbaar

BMW XMPHEV Automaat

€ 196.300,00

NL5932346
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2530 per maand
BMW XM PHEV Automaat
€ 196.300,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Sommige merken hebben geen introductie nodig, die verkopen zichzelf. Omdat ze bekend staan om constante klasse en prestaties. Deze bijvoorbeeld. BMW maakt rijden geweldig. Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 10 kilometer. De hybride motor combineert een elektromotor met een verbrandingsmotor. U kunt dus kiezen. Kijk, dat noemen we nou stijlvol: een fraai lederen interieur. Gecombineerd met het heerlijke gemak van de elektrisch bedienbare achterklep. Met het comfort van het verwarmbare stuurwiel, de voorstoelen inclusief massagefunctie en de achterbankverwarming benadrukt deze auto zijn positie als een ware verwenauto. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Tot de voorzieningen van deze auto behoren sportonderstel, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

De slimme lay-out van het digitale dashboard zorgt voor een uitstekend overzicht onderweg. Het inventieve 360 graden camerasysteem op deze auto heeft de functie om u assistentie te bieden in nauwe ruimtes en straten, waar het achteruit rijden vaak een uitdaging is. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Aanhanger afgekoppeld? Met een druk op de knop verdwijnt de elektrisch inklapbare trekhaak uit het zicht. Deze auto gaat met u in gesprek. Hij vertelt u dankzij remote services alles over de status van diverse onderdelen en laat zich desgevraagd ook activeren. Gewoon via uw smartphone. De uitrusting van deze BMW is met premium audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst behoorlijk compleet.

In de BMW XM heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De head-up display zorgt dat u de weg én de route-info constant in beeld heeft. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Ook helpen het dodehoekdetectie, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u