WhatsappEmail
BMW XMBMW XMBMW XMBMW XM
Beschikbaar

BMW XMPHEV 50e 30 kWh Automaat

€ 137.856,00

NL7470478
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1778 per maand
BMW XM PHEV 50e 30 kWh Automaat
€ 137.856,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Geen andere techniek heeft in deze eeuw de automobiel zo veranderd als de hybridetechniek. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. De elektromotor zorgt voor snel en traploos optrekken bij ieder stoplicht. Een van de vele voordelen van deze hybride auto. Niets geeft meer gevoel van luxe en comfort dan een lederen interieur. Ook dat is hier meegeleverd Naast het verwarmbare stuurwiel en de stoelverwarming, benadrukt de massagefunctie op de voorstoelen dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 22 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Het digitale dashboard geeft een nauwkeurig en makkelijk overzicht van alle belangrijke functies. Het gebruik van de 360 graden camera op deze auto helpt u bij het navigeren door lastige rijbanen en het drukke stadsverkeer. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Caravan afgekoppeld? Dan kan de elektrisch inklapbare trekhaak uit de weg. Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. De uitrusting van deze BMW is met Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst behoorlijk compleet.

De BMW XM is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Altijd uw blik op de weg: met de head-up display hoeft u geen moment uw ogen te verplaatsen. De info wordt geprojecteerd in het zichtveld voor u. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands 'botswaarschuwing', treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. In deze BMW vinden we verder een dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u