WhatsappEmail
BMW 4 Serie
BMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 Serie
Beschikbaar

BMW 4 Serie430i Coupé High Executive Automaat

€ 62.900,00

NLT-752-XX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €815 per maand
BMW 4 Serie 430i Coupé High Executive Automaat
€ 62.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 12000KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze auto straalt een en al kracht en sportiviteit uit. En onverwoestbare klasse. Tja, BMW maakt rijden geweldig. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. De viercilinder benzinemotor in combinatie met de automatische transmissie maken het rijden met deze BMW tot een waar feest. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. ‘s Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze BMW 4 Serie voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Opvallend zijn de stoere sportstoelen, die zorgen voor een onwrikbare zit in de scherpe bochten. Qua licht en ruimtelijk gevoel zit het helemaal goed met het elektrisch bediende panoramadak. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Spraakbediening herkent uw stem en voert opdrachten uit terwijl u beide handen aan het stuur houdt. Altijd een deskundige gids aan boord, dankzij het full map navigatiesysteem. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. Ook achter de auto geen verrassingen bij het inparkeren. Daarvoor zorgt de achteruitrijcamera. De elektronische systemen in deze BMW helpen u actief om aangenaam te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten, de active cruise control met stop en go functie past uw snelheid aan ten opzichte van uw voorligger. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Met de keyless start hoeft u alleen de elektronische token op zak te hebben om in te stappen en te starten. Sleutels niet meer nodig! De uitrusting van deze BMW is met schakelpaddles aan het stuur, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en voetgangersbescherming steeds veilig onderweg.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze 4 Serie bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron