WhatsappEmail
BMW XM
BMW XMBMW XMBMW XMBMW XM
Beschikbaar

BMW XMPHEV 30 kWh Automaat

€ 192.750,00

NL5934822
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2483 per maand
BMW XM PHEV 30 kWh Automaat
€ 192.750,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 12KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dat u het milieu wilt sparen, wil nog niet zeggen dat u aan rijcomfort moet inleveren. De BMW XM is een comfortabele en ruime hybride auto. Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 12 kilometer. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. De klasse komt van het lederen interieur en het slimme gemak van de elektrisch bedienbare achterklep. Naast het verwarmbare stuurwiel en de stoelverwarming, benadrukt de massagefunctie op de voorstoelen dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Ook 21 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter zijn aan boord.

Het digitale dashboard is qua lay-out en zichtbaarheid superslim ingedeeld. Alle functies in één keer in beeld! Met de 360 graden camera kunt u elk detail rond de auto zien, waardoor mogelijke schade door verkeerd inschatten van afstanden vermeden wordt. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Deze BMW XM maakt het u makkelijk. Vandaar ook de elektrisch inklapbare trekhaak. Deze BMW XM is voorzien van remote services. Via uw smartphone bedient u diverse functies ook op afstand en krijgt u informatie over de status van uw auto. Extra opties op deze auto zijn: premium audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. U verliest de weg geen seconde uit het oog. De dashboardinfo wordt in uw zichtveld geprojecteerd door de head-up display. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze XM aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u