WhatsappEmail
BMW XMBMW XMBMW XMBMW XM
Beschikbaar

BMW XMPHEV 30 kWh Automaat

€ 147.950,00

NLX-978-RK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1908 per maand
BMW XM PHEV 30 kWh Automaat
€ 147.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15730KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is een mooie auto, deze BMW XM uit 2024, en hij heeft 15730 kilometer gelopen. De onderhoudsgeschiedenis is bekend. Minder vaak tanken? Dat gaat lukken, dankzij de hybride motor die zowel op brandstof als elektriciteit werkt. Een mooie combi, die merkbaar is in de portemonnee. Mooi en handig gaan perfect samen! Kijk maar naar het lederen interieur en de elektrisch bedienbare achterklep. Onder alle weersomstandigheden zorgt de stuurverwarming, stoelverwarming met massagefunctie en verwarmbare achterbank voor een liefdevolle warmte in de auto. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Ook is de auto voorzien van: sportonderstel, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Voor een goed en duidelijk overzicht onderweg is het digitale dashboard uitermate slim ingedeeld. De 360 graden camera biedt een beter zicht bij slechte weersomstandigheden, waardoor u beter kan anticiperen op mogelijke gevaren. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De elektrisch inklapbare trekhaak blijft mooi uit het zicht als u hem niet gebruikt. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. Ook is de BMW uitgerust met: Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

In de BMW XM heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Blik permanent op de weg en toch belangrijke functies in beeld? De head-up display projecteert rij-informatie op de voorruit! Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze BMW, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u