WhatsappEmail
BMW Z4BMW Z4BMW Z4BMW Z4
Beschikbaar

BMW Z4sDrive20i High Executive Edition Automaat

€ 44.750,00

NLH-514-XZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €583 per maand
BMW Z4 sDrive20i High Executive Edition Automaat
€ 44.750,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 69419KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Stoer staal en superieure rijprestaties: dan weet je dat je met een Duits topmerk te maken heeft. Met een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie beschikt deze BMW over uitstekende prestaties. De leren bekleding maakt het interieur helemaal af! In de winter wordt het echt genieten met de stoelverwarming. Het elektrisch bediende cabriodak opent en sluit automatisch. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en windscherm.

Een gevisualiseerd overzicht van alle belangrijke functies wordt geleverd door het digitale dashboard. Locatie, motorconditie, storingen... via Connected Services krijgt u alle vitale info over de auto door. Ook handig bij pech! De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Ook dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem met harde schijf, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, regensensor en cruise control zijn aan boord.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Deze BMW Z4 is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Ook helpen het hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Zoek een bijpassende outfit en kom 'm uitproberen. Even contact opnemen en hij staat gereed!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u